Головна Новини Світ Росія Повторення Кемерово - в одному з великих міст Росії знову горить торговий центр
commentss НОВИНИ Всі новини

Повторення Кемерово - в одному з великих міст Росії знову горить торговий центр

За даними правоохоронців Рязані, площа загоряння в ТРЦ склала більше 400 квадратних метрів

12 листопада 2020, 17:56 comments1237
Поділіться публікацією:

У Росії — знову масштабна пожежа. У Рязані відбулося велике загоряння в одному з торгово-розважальних центрів "М5 Молл", який знаходиться на північний захід від центру міста. Очевидці пожежі опублікували відео події в соцмережах.

Повторення Кемерово - в одному з великих міст Росії знову горить торговий центр

На кадрах видно, що осередок займання досить великий — з пошкодженого даху виривається велике полум'я, спостерігається сильна задимленість через згоряння пластикових деталей. Свідки стверджують, що вогонь в лічені хвилини охопив величезну територію ТРЦ, в результаті чого зовнішня стіна впала.

На місце події прибули рятувальники — більше десятка техніки. Незабаром пожежа була ліквідована. За даними управління МНС жертв і постраждалих серед відвідувачів і персоналу торгового центру немає. Причину загоряння ще належить встановити.



Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що на півдні Москви, на Варшавському шосе, загорівся склад з газовими балонами.  Рятувальники довго не могли потушити пожежу через вибухи. За даними джерела, на території знаходилися резервуари з газом об'ємом близько 500 літрів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини