Головна Новини Світ Росія Путін анонсував зброю для Міноборони РФ, що не має аналогів
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін анонсував зброю для Міноборони РФ, що не має аналогів

У Росії пройшла випробування ракета "Циркон", не має аналогів у світі за методом оборони

26 липня 2020, 15:42 comments1529
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін розповів про нове унікальне зброю, яке буде упроваджено у Військово-Морський флот Федерації. Про це передає агентство "Інтерфакс", посилаючись на повідомлення російського лідера, який сьогодні здійснив робочу поїздку в Санкт-Петербург.

Путін анонсував зброю для Міноборони РФ, що не має аналогів

Так, за словами Путіна, Міноборони провело випробування ракети "Циркон", що володіє гіперзвуковою силою.

"Унікальні переваги і підвищення бойових можливостей флоту будуть досягатися за рахунок широкого впровадження передових цифрових технологій, що не мають аналогів у світі гіперзвукових ударних комплексів, безпілотних підводних апаратів, за рахунок найбільш ефективних засобів оборони", — зазначив він в ході військово-морського параду.

При цьому президент РФ зазначив, що що ракета "Циркон" буде здатна вражати наземні і надводні цілі на дальності понад 1 тисячі кілометрів зі швидкістю близько 9 Махов (Мах — швидкість звуку, — прим. ред.)

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські епідеміологи повідомили про створення вакцини від коронавіруса COVID-19.

"Наші фахівці і вчені вже проаналізували остаточні результати. Всі добровольці, без винятку, на момент виписки отримали імунітет від коронавіруса і нормально себе почували. А це означає, що перша вакцина від нової інфекції вже готова", — зазначено в повідомленні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини