Головна Новини Світ Росія Путін їде в Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін їде в Крим

Сьогодні президент Росії Володимир Путін відвідає анексований Крим для участі в закладці бойових кораблів Керчі

16 липня 2020, 10:15 comments1084
Поділіться публікацією:

Лідер Російської Федерації Володимир Путін сьогодні, 16 липня, направляється з офіційним візитом в кримську Керч, щоб взяти участь у закладенні бойових кораблів, що раніше анонсувалося. Про це повідомляє видання "Московський комсомолець".

Путін їде в Крим

Його прессекретар Дмитро Пєсков зазначив, що Путін не тільки буде присутній і відкривати військовий захід, але проведе відеонараду з іншими вітчизняними суднобудівними виробництвами.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прессекретар Кремля Дмитро Пєсков, коментуючи ескалацію збройного конфлікту на Донбасі 13 липня, позначив, що Москва безпосередньо контролює ряд угруповань так званих "Л/ДНР".

"Я не маю детальної інформації про це. Я одразу обмовлюся, що ми на ОРДЛО впливу не маємо, ми маємо певний вплив на "самопроголошені республіки". Але я не володію інформацією про інцидент, тому я утримаюсь від будь-яких коментарів", — підкреслив офіційний представник Путіна.

Раніше повідомлялося, що в результаті прицільного вогню поблизу села Погоди на Донбасі загинув військовий медик Микола Ілін, який займався евакуацією поранених з поля бойових дій.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини