Головна Новини Світ Росія Путін здивував: глава РФ відповів, чи готовий йти на вибори президента в 2024 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін здивував: глава РФ відповів, чи готовий йти на вибори президента в 2024 році

Президент Росії Володимир Путін зазначив, що ще не має твердої позиції щодо себе як кандидата на виборах в 2024 році після внесення поправок до Конституції РФ

21 червня 2020, 19:35 comments1772
Поділіться публікацією:

Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що поки не вирішив для себе, чи буде він балотуватися на новий термін глави держави, якщо росіяни погодяться на внесення поправок до Конституції на всенародному референдумі. Про це повідомляє агенство Стрічка.ру.

Путін здивував: глава РФ відповів, чи готовий йти на вибори президента в 2024 році

"Там видно буде", — лаконічно і розмито відповів Путін на питання журналіста в інтерв'ю про те, які перспективи. що чинний президент знову подасть заяву на участь у 2024 році.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український МЗС зажадав від Заходу самих жорстких санкцій для уряду Росії з-за того, що той має намір проводити референдум про внесення поправок до Конституції РФ у тому числі і на території анексованого Криму.

"Для того, щоб реально змінити ситуацію, міжнародне політичне, військове та економічне тиск на Москву має посилюватися i ставати більш згуртованим. І так повинно продовжуватися до повної деокупації Криму", — підкреслив міністр зовнішньополітичного відомства Дмитро Кулеба.

У свою чергу, уповноважена з прав людини при президентові України Людмила Денисова зазначає, що Росія збільшує тиск на політичних ув'язнених в міру зростання економічних санкцій.

Омбудсмен зазначає, що українські дипломати і правозахисники позбавлені можливості відвідувати співвітчизників в ув'язненні, самі полонені переживають буквально знущання, адже на них посилено тиснуть як за рахунок психологічних прийомів, так і банально відмовляючи в задоволенні основних фізичних потреб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини