Головна Новини Світ Росія Reuters: "Кремль тисне на великі корпорації з метою агітації поправок до Конституції РФ"
commentss НОВИНИ Всі новини

Reuters: "Кремль тисне на великі корпорації з метою агітації поправок до Конституції РФ"

Напередодні референдуму керівники російських корпорацій проведуть агітацію поправок до Конституції РФ серед своїх співробітників, а також простежать за їх явкою на дільниці для голосування

22 червня 2020, 18:07
Поділіться публікацією:

Московський Кремль звернувся до ряду великих російських підприємств приватної форми власності з проханням провести рекламні акції на користь поправок в Конституцію Росії серед співробітників і простежити за їх явкою на дільниці для голосування на референдумі. Про це повідомляє видання Reuters.

Reuters: "Кремль тисне на великі корпорації з метою агітації поправок до Конституції РФ"

Так, посилаючись на письмові звернення, які Кремль розіслав щонайменше трьом великим компаніям, керівники підприємств повинні передавати інформацію про явку серед своїх працівників у так званий "Проектний офіс".

Західне видання вказує, що таким чином російська влада хоче збільшити явку на голосування, яке пройде 1 липня.

В якості заохочення та мотивації працівників біля дільниць планують розігрувати призи серед тих, хто проголосує, зокрема автомобіль та квартиру.

Зазначимо, що одна з найгучніших і скандальних поправок до Конституції РФ — це обнулення президентських термінів Володимира Путіна, що дасть йому право балотуватися на вищий пост Росії ще мінімум тричі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поправки до Конституції Росії передбачає виключення повернення Криму назад в Україну, на думку тамтешніх політиків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини