Головна Новини Світ Росія Росія створила для Білорусі спеціальні війська, які можуть ввести проти "екстремістів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія створила для Білорусі спеціальні війська, які можуть ввести проти "екстремістів"

Про солдатів для Білорусі Путіна попросив Лукашенко

27 серпня 2020, 14:22
Поділіться публікацією:

РФ на прохання президента Білорусі Олександра Лукашенка створила резерв правоохоронців для сусідньої держави. Про це заявив президент Росії Володимир Путін на телеканалі Росія-1.

Росія створила для Білорусі спеціальні війська, які можуть ввести проти "екстремістів"

 

"Олександр Григорович попросив мене сформувати певний резерв зі співробітників правоохоронних органів. І я це зробив. Але ми домовилися також, що він не буде використаний до тих пір, поки ситуація не буде виходити з-під контролю", — заявив російський лідер, обіцяючи, що ці війська не будуть використовуватися, поки "екстремісти не почнуть розбій".

 

Путін каже, що є відповідні статті, згідно з якими члени Союзної держави — Росія і Білорусь — повинні надавати одна одній допомогу. При цьому російський лідер переконаний, що його країна поводиться в даній ситуації "набагато стриманіше", аніж Європа і США.

Нагадаємо, в про час стихійного мітингу в Мінську, демонстранти збудували кордони біля Палацу Незалежності — офіційної резиденції Олександра Лукашенка. Тут президента Республіки захищали посилені спецзагони силовиків. Як повідомляє телеграм-канал "Пул першого", сам глава держави прибув до Палацу на вертольоті та тримав в руках автомат. Коли Лукашенко спустився, силовики вітали його оплесками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини