Головна Новини Світ Росія Російська вакцина Sputnik V ефективна на 92%
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська вакцина Sputnik V ефективна на 92%

Проміжні результати засновані на даних перших 16 000 учасників випробувань

11 листопада 2020, 11:50
Поділіться публікацією:

Російська вакцина Sputnik V ефективна на 92% в захисті людей від COVID-19, згідно із проміжними результатами випробувань, повідомив в середу Фонд національного добробуту країни.

Російська вакцина Sputnik V ефективна на 92%

Фото: Газета.ру

Росія зареєструвала Sputnik V в серпні, ставши першою країною, яка зробила це, хоча схвалення було отримано до початку випробування — у вересні. Проміжні результати засновані на даних перших 16 000 учасників випробувань, повідомив Російський фонд прямих інвестицій (РФПІ).

"Отримані дані демонструють, що у нас є дуже ефективна вакцина", — сказав голова РФПІ Кирило Дмитрієв, додавши, що це новина, про яку розробники вакцини одного разу розкажуть своїм онукам.

Заява російської компанії послідувала за результатами, опублікованими в понеділок розробниками вакцин Pfizer Inc і BioNTech, які повідомили, що їх препарат ефективний на 90%.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що потенційна вакцина від коронавірусу, яку розробили американська і німецька фармацевтичні компанії, показала понад 90% ефективності. Це перша вакцина, в якій під час випробувань виявили такі високі результати.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини