Головна Новини Світ Росія Сам йти не може: Михайла Єфремова буквально винесли з суду
commentss НОВИНИ Всі новини

Сам йти не може: Михайла Єфремова буквально винесли з суду

Напередодні суду артист Михайло Єфремов перебував в передінсультному стані, син знайшов його на підлозі у квартирі

11 серпня 2020, 15:42
Поділіться публікацією:

Сам йти не може: Михайла Єфремова буквально винесли з суду

Сьогодні під час засідання в Пресненський районному суді Москви під час допиту обвинуваченого Михайла Єфремова у справі про смертельне ДТП, акторові стало погано і він втратив свідомість. Про це повідомляє телеграм-канал "НеМалахов", опублікувавши відеокадри, на яких співробітники "швидкої допомоги" виносять підсудного на ношах, оскільки він не в змозі йти сам.

Відзначається, що Єфремову стало погано ще напередодні. Перебуваючи під цілодобовим домашнім арештом, артист впав на підлогу і не міг поворухнути ні руками, ні ногами. Його знайшов син, який і викликав лікарів, а вони діагностували передінсультний стан.

Вранці його ввели в будівлю Пресненського райсуду під руки.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що актор Михайло Єфремов став заперечувати свою провину в скоєнні ДТП у п'яному вигляді, оскільки нібито не пам'ятає про те, що відбувається. Це цілком різниться з його початковим ставленням до події, коли артист слізно благав родичів загиблого Сергія Захарова пробачити його, а також висловив жаль своїм шанувальникам і друзям з приводу того, що він їх розчарував і підвів.

Відповідно до загальноприйнятої версії, Єфремов змінив поведінку через рекомендації свого адвоката, який наполіг на захисті себе перед законом.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини