Головна Новини Світ Росія У Москві поліція затримала пішохода в футболці з Олексієм Навальним
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві поліція затримала пішохода в футболці з Олексієм Навальним

Борис Казадаєв мирно прогулювався по центру Москви, а виявилося, що "бере участь в неузгодженому мітингу"

27 вересня 2020, 20:15
Поділіться публікацією:

Російський активіст Борис Казадаєв був сьогодні затриманий співробітниками поліції в центрі Москви через те, що він був одягнений у футболку із зображенням відомого опозиціонера Олексія Навального. Про це повідомляє видання "ОВС-Інфо".

У Москві поліція затримала пішохода в футболці з Олексієм Навальним

Як розповів Казадаев пізніше журналістам, він прямував від Нємцова моста в бік Кремлівської стіни, коли до нього підійшли правоохоронці. Вони позначили, що москвич порушує громадський порядок, що призвело чоловіка в замішання.

"Я запитав у них, невже не можна носити одяг з Навальний. Вони сказали, що не можна. Тоді я запитав, а якби я був у футболці із зображенням Путіна, мене б теж затримали. Поліцейські сказали: "Так, теж", — поділився активіст.

Далі повідомляється, що   Казадаєва відпустили з відділу поліції з протоколом за статтею про участь в неузгодженому заході. Співробітники кваліфікували його прогулянку як форму пікетування. Саму футболку із зображенням Навального вилучили в якості "речовий доказ правопорушення".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський опозиціонер Олексій Навальний був отруєний нервово-паралітичною речовиною "Новачок", після чого впав у кому. З цього приводу президент Франції Еммануель Макрон особисто звернувся до президента Росії Володимира Путіна, щоб він прояснив резонансний інцидент із замахом на борця з корупцією. Путін відгукнувся про Навальний зневажливо, висловивши сумнів, що він був отруєний, а не самостійно проковтнув отруту, щоб в черговий раз дискредитувати російське керівництво.

Відзначимо, що Макрона ця відповідь буквально довела до сказу, відповідно до джерела з Єлисейського палацу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини