Головна Новини Світ Росія У Москві знайшли мертвим власника великої будівельної компанії Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві знайшли мертвим власника великої будівельної компанії Росії

Гендиректор групи компаній "Піонер" Андрій Грудін був знайдений мертвим в своєму московському офісі, поруч з ним знаходилася записка

28 червня 2020, 21:35 comments2043
Поділіться публікацією:

У московському офісі генерального директора групи будівельних компаній "Піонер" Андрія Грудина знайшли мертвим. Про це повідомляє російське видання "Сноб". За деякими версіями, згідно з інформацією видання, тіло бізнесмена знайшла його дружина, інші джерела стверджують, що труп побачила секретарка.

У Москві знайшли мертвим власника великої будівельної компанії  Росії

Відзначається, що Грудін помер від вогнепального поранення в голову. Поруч з ним була передсмертна записка, яка свідчить про те, що бізнесмен вважав за краще покінчити з собою у зв'язку з фінансовими проблемами.

"Сноб" наводить зміст записки, адресовані родині загиблого: "Родині... Бережіть себе і не повторюйте моїх помилок. Розумію зараз, що не хочу продавати "Піонер". Це частина мене, без цього я — не я. Це зніме велику кредитне навантаження на "Піонер" і я сподіваюся, ви будете працювати далі, а моїй родині будете сплачувати посильні дивіденди. Вибачте мене, все".

Дружина Грудіна стверджує, що останнім часом він був у вкрай пригніченому стані, близькому до важкої депресії, і від нього вона чула міркування про самогубство.

У Слідчому комітеті Москви поки за даним інцидентом не дають коментарів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США покінчив з собою старший син Микити Хрущова, 84-річний Сергій Хрущов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини