Головна Новини Світ Росія У Путіна відповіли про ймовірність нормандської зустрічі вже у вересні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відповіли про ймовірність нормандської зустрічі вже у вересні

Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков позначив, чому залежить зустріч лідерів нормандського саміту

27 серпня 2020, 19:19
Поділіться публікацією:

Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков заявив, що підготовка до зустрічі лідерів нормандської четвірки (Україна, Німеччина, Франція і Росія) ще не завершена, а тому немає вагомих підстав припускати, що вона відбудеться вже у вересні. Про це передає видання "Новий час" , посилаючись на російське агентство ТАСС.

У Путіна відповіли про ймовірність нормандської зустрічі вже у вересні

Так, під час бесіди з журналістами, представник президента Володимира Путіна зауважив, що зустріч в нормандському форматі цілком залежить від питання підготовки на найвищих рівнях всіх держав-учасників.

"Однак вона поки не закінчена. Поки навряд чи можна констатувати, що підготовка завершена, навряд чи це хтось зможе зробити зараз", — уклав Пєсков.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні зірвалася зустріч радників лідерів нормандського саміту і переноситься на більш пізній термін.

"Зустріч скасована у зв'язку з відсутністю узгодження проектів підсумкових документів або розбіжностей до них з боку Німеччини, Франції та України", - зазначено в повідомленні.

Пєсков, в свою чергу, зазначив, що помічники глав держав зможуть провести зустріч, але дата може бути визначена тільки в залежності від графіків їх зайнятості.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини