Головна Новини Світ Росія У Росії 15-річний підліток готував великий теракт у школі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії 15-річний підліток готував великий теракт у школі

Росіянин спорудив 4 бомби, які хотів закласти в школі

8 вересня 2020, 13:52
Поділіться публікацією:

У Красноярському краї РФ сьогодні взяли під варту 15-річного школяра, який хотів влаштувати великий теракт у своєму навчальному закладі. Про це повідомляє слідчий комітет Росії.

У Росії 15-річний підліток готував великий теракт у школі

Відомо, що підліток ще навесні задумав підірвати свою школу, для чого, надивившись відеоінструкцій з виготовлення вибухівки, почав втілювати свій план у життя. На той момент, коли хлопця схопила ФСБ, він спорудив 4 бомби. В результаті, школяр зізнався в підготовці теракту, за що йому загрожує від 10 до 15 років в'язниці.

Нагадаємо, вчора в Якимівському районному суді Запорізької області відповідач у цивільній справі наклав на себе руки прямо на засіданні. Чоловік встромив ножа собі в живіт. Відомо, що суддя розглядала справу за позовом про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням. 52-річний відповідач, який міг втратити житло, проніс в зал ніж і вдарив ним себе в живіт. Зброю у чоловіка вибили, однак той впав на підлогу без свідомості. Сьогодні стало відомо, що потерпілий помер у  лікарні.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини