Головна Новини Світ Росія У Росії 35-річна прибиральниця виграла місцеві вибори на посаду голови сільської адміністрації
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії 35-річна прибиральниця виграла місцеві вибори на посаду голови сільської адміністрації

35-річна прибиральниця виграла вибори з великим розривом у голосах. Перевагу її кандидатурі віддали понад 60% тих, хто проголосував

24 вересня 2020, 16:47
Поділіться публікацією:

У Костромській області на місцевих виборах в результаті голосування перемогла прибиральниця. Про це пише російське інформаційне агентство "Медуза".

У Росії 35-річна прибиральниця виграла місцеві вибори на посаду голови сільської адміністрації

Джерело: lite.a-tv.md

Відомо, що 35-річна Марина Удгодська, яка працює в складі технічного персоналу в Поваліхінскій сільській раді, висунула свою кандидатуру на посаду голови сільської адміністрації. За словами жінки, про це її попросив чинний голова сільради — таким чином вона б стала "підставним" кандидатом, щоб майбутні вибори мали хоча б якусь альтернативу.

"Просто не було людини, і я якби йшла підставним кандидатом. Допомогти хотіла. Удвох з Локтєвим і були. Я не думала, що за мене проголосують, не очікувала такого повороту. Я взагалі нічого не робила, а люди приходили та голосували", — зізналася жінка.

Таким чином Марина стала суперником чинного голови, і, на загальний подив, виграла вибори з великим відривом у голосах — 62% проти 38.

1 жовтня Удгодська повинна приступити до керування поселенням. За її словами, вона навіть не знає, що входить в її нові обов'язки, адже останні 4 роки вона лише прибирала приміщення сільради.

Жінка хоче відмовитися від посади, аргументуючи це тим, що ніколи не мала справ з документами.

Відомо, що на території Поваліхінского поселення проживає понад 560 осіб, а площа населеного пункту становить 400 квадратних кілометрів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що лідер партії "Сила і честь" Ігор Смешко заявив про свої плани очолити КМДА.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини