Головна Новини Світ Росія У Росії лікарі озвучили остаточний діагноз Навального: опозиціонер відреагував
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії лікарі озвучили остаточний діагноз Навального: опозиціонер відреагував

Російські лікарі проаналізували всі дослідження та оприлюднили діагноз Навального, який опозиціонер вже влучно прокоментував

6 листопада 2020, 12:07
Поділіться публікацією:

Російські медики підтвердили діагноз "панкреатит" у Навального, а ось ознак отруєння опозиціонера — не виявили. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на повідомлення прес-служби управління транспорту МВС РФ по Сибірському федеральному округу.

У Росії лікарі озвучили остаточний діагноз Навального: опозиціонер відреагував

Так, лікарі заявили, що при встановленні остаточного діагнозу враховували неодноразово проведені хіміко-токсикологічні дослідження. Повний діагноз сформульовано так: порушення вуглеводного обміну (основний), хронічний панкреатит з порушенням зовнішньо-та внутрішньосекреторної функції, загострення (супутній).

"Діагноз" отруєння "за результатами клінічних, анамнестичних і хіміко-токсикологічних досліджень не підтверджений", — йдеться в повідомленні медиків.

У МВС заявили, що дружина Навального говорила медикам, що той обмежував себе в їжі та кілька днів відчував дискомфорт після прийому їжі. Також вказується, що опозиціонер харчувався нерегулярно і нібито причинами нездужання могли стати дієти  для схуднення.

Крім того, в МВС не виявили на біоматеріалах і одязі Навального, предметах, вилучених з готелю і кафе в аеропорту Томська, будь-яких отруйних речовин.

Навальний вже відреагував на сенсаційні висновки російських медиків.

"У Кремлі якесь загострення сьогодні", — написав він.

Політик з іронією зазначив, що поки російський держдіяч Сергій Наришкін повідомляє про те, що Навального "отруїли країни НАТО", в МВС — отруєння не визнали.

"Мабуть, країни НАТО вмовили мене сісти на смертельну дієту", — зазначив Навальний.

Нагадаємо, Навальний готується до другого отруєння "Новачком".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини