Головна Новини Світ Росія У Росії пояснили, що поправки до Конституції зроблять неможливим повернення Криму в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії пояснили, що поправки до Конституції зроблять неможливим повернення Криму в Україну

Депутат Держдуми РФ Андрій Клішас зазначив, що поправки до Конституції назавжди захистять цілісність Росії, включаючи анексований Крим

22 червня 2020, 15:52 comments1384
Поділіться публікацією:

Депутат Держдуми Російської Федерації Андрій Клішас заявив, що внесення поправок до Конституції РФ захистить цілісність Росії і в майбутньому зніме ризик внесення законопроектів на рівні держави про повернення півострова Крим назад в Україну. Про це політик розповів в інтерв'ю агентству "РБК".

У Росії пояснили, що поправки до Конституції зроблять неможливим повернення Криму в Україну

Також Клішас додав, що думка опозиційних сил про те, що поправка про суверенітет дає дозвіл "ловити блогерів, які пишуть, що Крим треба повернути", є помилковим.

"Мета поправки в іншому, а саме — зробити неконституційними будь-які законопроекти про повернення Криму під керівництво Києва. Це робиться для того, щоб жоден орган державної влади, включаючи президента чи парламент чи уряд, не могли серйозно вести переговори, наприклад, про повернення Криму Україні". За словами сенатора, ця поправка потрібна не для того, щоб бігати за блогерами або по соцмережам, і дивитися, чи не написав  хто-небудь "А давайте віддамо Крим", — зазначив російський політик.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Росії Володимир Путін затвердив дату всеросійського референдуму, де громадяни скажуть своє ставлення до внесення поправок в Конституцію, головний нормативний акт країни, основною функцією яких є збереження на невизначений термін президентських повноважень за гарантом, який править Росією вже 20 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини