Головна Новини Світ Росія Все живе вимерло: серфери розповіли шокуючі подробиці про масштабне забруднення океану
commentss НОВИНИ Всі новини

Все живе вимерло: серфери розповіли шокуючі подробиці про масштабне забруднення океану

Серфери повідомляють, що влада протягом місяця ніяк не реагувала на загрозу забруднення

3 жовтня 2020, 10:54
Поділіться публікацією:








Серфери повідомляють про масштабне забруднення океану в районі Халактирского пляжу. Про це на своїй сторінці в Instagram розповів користувач Юрій Дуда.

Все живе вимерло: серфери розповіли шокуючі подробиці про масштабне забруднення океану

Як повідомляє серфер Антон Морозов, він разом з товаришами став відчувати дивні неприємні симптоми, в тому числі помутніння, сухість, біль і відчуття плівки на очах. Деякий час серфери не надавали цій події значення, думаючи, що вони всього лише отруїлися або підчепили інфекцію. Але коли інформація про цю подію просочилася в мережу, влада відправила фахівців брати проби океанської води. Попередні результати проб показали перевищення норми нафтопродуктів в 4 рази і фенолу в 2 рази. Незабаром з різних кінців узбережжя почали приходити фото і відео, на яких було зображено безліч мертвих морських мешканців.
Серфер також повідомив, що відпочиваючі стали спішно залишати берег океану, оскільки проблеми зі здоров'ям почали проявлятися навіть у тих, хто не контактував з океанською водою.


Інформація про подію постійно оновлюється. Крім того, представники Greenpeace поділилися супутниковими знімками річки, яка впадає в океан, і яка, очевидно, і принесла смерть всьому живому. Знімки в хронології 1, 9, 24 вересня показують, що 9-го числа річка вже виливала тонни отрути в океан.

"Уже місяць з річки виливається отрута, що вбиває все навколо" — повідомляє Антон Морозов.
Антон робить висновки, що ніяких дій щодо запобігання катастрофи влада не здійснювала протягом місяця, що призвело до погіршення ситуації.

Як повідомляло видання "Коментарі", забруднення повітря в Індії досягло 20-річного мінімуму .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини