Головна Новини Світ Пiвденна Америка Бразилія закрила статистику по коронавирусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Бразилія закрила статистику по коронавирусу

Влада Бразилії перестала публікувати офіційні дані щодо захворюваності коронавірусом

7 червня 2020, 10:50 comments1385
Поділіться публікацією:

Уряд Бразилії прийняв рішення приховати офіційні дані про кількість захворювань COVID-19 у країні. Такий крок вже підтримав президент Бразилії Жаир Болсонару. У своєму Twitter він вказав, що Міністерство охорони здоров'я оптимізує збір статистичних даних щодо захворюваності, у зв'язку з чим робота сайту з інформацією з кількістю хворих буде публікуватися в обмеженому режимі.

Бразилія закрила статистику по коронавирусу

Президент стверджує, що нинішні дані "не відображають ситуацію в країні". Після відновлення роботи сайту МОЗ, інформація про хворих буде публікуватися в 22:00 за місцевим часом, а не в період з 17:00 до 19:00, як раніше. Це зробили з метою більш точного відображення епідеміологічної ситуації.

У Бразилії, яка знаходиться на другому після США місці за кількістю хворих, виявлено понад 645 тис. випадків зараження коронавірусом. 35 тис. людей померли від викликаних інфекцією ускладнень. Майже 267 тис. одужали. Такі дані наводить американський університет Джона Хопкінса.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Бразилії придумали незвичайний спосіб одруження, який дозволяє уникнути зараження коронавірусом. Як повідомляють місцеві ЗМІ, для того, щоб зв'язати себе узами шлюбу в карантин, молоді пари повинні подати заяву та документи в спеціальне віконце, що допоможе звести до мінімуму всі контакти. Сама ж церемонія пройде на вулиці: наречений і наречена скажуть "так", сидячи в автомобілі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини