Головна Новини Світ США Американець схуд на 114 кілограмів, щоб не померти
commentss НОВИНИ Всі новини

Американець схуд на 114 кілограмів, щоб не померти

Чоловік скинув половину своєї ваги за два з половиною роки

29 вересня 2020, 13:19
Поділіться публікацією:

Схуднути вполовину довелося 36-річному американцю, щоб не померти. З квітня 2017 го року він скинув 114 кілограмів і зупинятися на досягнутому не планує. Адже тепер у нього з'явилася мрія — служити в поліції, повідомляє Daily Mail.

Американець схуд на 114 кілограмів, щоб не померти

Брок Керроу схуд на 114 кілограмів. Фото: Jam Press

Брок Керроу почав набирати вагу, коли померла його мати. Вона страждала від алкоголізму, і чоловік звинувачував себе в тому, що не зміг її врятувати. У підсумку він почав заїдати стрес і в якийсь момент ваги під ним показали 238 кілограмів.

"Я просто ігнорував свої переживання. Єдиним виходом для мене було з'їсти якомога більше. Я міг вживати до 5 з половиною тисяч калорій на день", — поділився Брок.

Все закінчилося тим, що чоловік став ненавидіти власне відображення в дзеркалі і навіть хотів покінчити життя самогубством. На щастя, він вчасно побачив інший вихід. Спочатку Брок зробив пластичну операцію в 2017 році, потім почав інтенсивно худнути. Так йому і вдалося скинути за два з половиною роки 114 кілограмів.

Американець схуд на 114 кілограмів, щоб не померти - фото 2
Американець схуд на 114 кілограмів, щоб не померти - фото 3
Американець схуд на 114 кілограмів, щоб не померти - фото 4
Американець схуд на 114 кілограмів, щоб не померти - фото 5

Американець займався фізичними вправами щодня і став відвідувати заняття по джіу-джитсу. Харчування також довелося скорегувати. Однак деякі слабкості Брок собі дозволяє. Наприклад, він їсть французькі тости вранці або ж піцу на тонкому тісті. А якщо дуже хочеться солодкого, чоловік не відмовляє собі в анаболічному морозиві.

Все це не просто так. Чоловік поставив собі за мету влаштуватися на роботу в місцеву поліцію. Для цього йому доведеться пройти тест на фізичну підготовку.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, як жінка змогла скинути 98 кілограмів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини