Головна Новини Світ США Байден створив свій "Літній Білий дім" на пляжі Делавера
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден створив свій "Літній Білий дім" на пляжі Делавера

Обраний президент часто був помічений пляжниками й місцевими жителями, що гуляють по затишному пляжному містечку

17 листопада 2020, 00:20
Поділіться публікацією:

У більшості президентів були свої власні будинки для відпочинку, які називали "Літнім Білим домом" або "Зимовим Білим домом", в залежності від сезону, коли його найбільше використовували. Джо Байден і нова перша леді Джилл Байден купили будинок Delaware North Shores на березі океану в курортному місті Делавер за 2,7 мільйона доларів. Про це повідомляє New York Post.

Байден створив свій "Літній Білий дім" на пляжі Делавера

Фото: из открытых источников

"Протягом усієї нашої кар'єри ми з Джилл мріяли купити місце на пляжі, куди ми могли б привезти всю родину. Нам дуже пощастило, що тепер ми можемо це здійснити", — сказав Байден в заяві після покупки будинку.

Обраний президент часто був помічений пляжниками й місцевими жителями, що гуляють або катаються на велосипеді по затишному пляжному містечку, коли він був далеко від політики. Байден провів час в Рехобот-Біч після з'їзду Демократичної партії й зробив свою першу поїздку в ці вихідні в якості президента.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Дональд Трамп пообіцяв реалізувати правову стратегію, яка, як він сподівається, доведе його перемогу на виборах. Помічники Трампа, хоча і розходяться в думках щодо подальших дій, в основному підтримують таку стратегію.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини