Головна Новини Світ США Мер Вашингтона перейменував вулицю перед Білим домом у гасло BlackLivesMatter
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Вашингтона перейменував вулицю перед Білим домом у гасло BlackLivesMatter

Мер Вашингтона написав гасло BlackLivesMatter величезними жовтими літерами прямо на проїжджій частині

5 червня 2020, 23:00 comments1529
Поділіться публікацією:

Мер Вашингтона Мюріел Боузер в цю п'ятницю перейменувала вулицю перед Білим домом "Black Lives Matter Plaza", а також написав це гасло великими жовтими літерами прямо на проїжджій частині. Про це повідомляє Reuters.

Мер Вашингтона перейменував вулицю перед Білим домом у гасло BlackLivesMatter

Ці дії мера вважали явним докором мілітарного відповіді президента США Дональда Трампа на протести в країні проти жорстокості поліції щодо темношкірих. Боузер і Трамп розходяться в думках з приводу використання президентом федеральних правоохоронних органів та військової поліції для розгону протестів.

Знак вулиці, яку перейменували, також встановили біля Єпископальної церкви, куди Трамп ходив, щоб зробити фотографію з біблією в руках. Гасло на проїжджій частині малювала група людей різних рас і віків.

Сам Трамп в цей час все ще радить губернаторам штатів викликати Національну гвардію. Під час сьогоднішнього виступу в Білому домі він заявив, що влада штатів повинні домінувати на вулицях і вони не можуть дозволити відбуватися того, що відбувається на поточний момент.

Як повідомляв портал "Коментарі", за тиждень протестів у США на журналістів нападали 180 разів. 45 співробітників ЗМІ заарештували.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини