Головна Новини Світ США Пелосі: "Кремль намагається вплинути на вибори президента США з вигідним результатом для себе"
commentss НОВИНИ Всі новини

Пелосі: "Кремль намагається вплинути на вибори президента США з вигідним результатом для себе"

Глава Конгресу США Ненсі Пелосі звинуватила Росію в тому, що вона єдина країна, яка втручається в справи чужої країни в передвиборний період

30 серпня 2020, 09:27
Поділіться публікацією:

Спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі і голова спецкомітету з розвідки Палати Адам Шифф заявили, що тільки Росія активно "втручається" в вибори американського президента. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна".

Пелосі: "Кремль намагається вплинути на вибори президента США з вигідним результатом для себе"

Така заява стала відповіддю на рішення офісу директора національної розвідки США не проводити брифінги з питання забезпечення безпеки на президентських виборах для Конгресу через витік секретних даних з минулих зустрічей.

Політики зазначають, що замість прозорості адміністрація президента США Дональда Трампа вже прагнула просувати неправдиву версію про еквівалентність зацікавленості декількох країн у виборах і політиці США.

"Цілі і дії Росії, Китаю та Ірану — не одне і те ж. Тільки одна країна — Росія — активно вживає комплекс заходів, щоб підірвати президентські вибори і забезпечити результат, який Кремль вважає найбільш відповідає його інтересам", — підкреслила Пелосі.

На думку Пелосі і Шиффа, адміністрація Трампа займається "політизованими зусиллями з приховування пов'язаної з виборами інформації від конгресу і американського народу".

"Ми очікуємо, що адміністрація і розвідувальне співтовариство надаватимуть нам повну і точну інформацію і відновлять брифінги. Якщо вони не хочуть, ми розглянемо весь спектр інструментів, доступних Палаті представників, щоб змусити їх підкоритися", — підкреслюється в їх спільній заяві.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" публікував експертну думку про те, чи є шанси у нинішнього президента США Дональда Трампа зайняти Білий Дім на другий термін .

"Цілі і дії Росії, Китаю та Ірану — не одне і те ж. Тільки одна країна — Росія — активно вживає комплекс заходів, щоб підірвати президентські вибори і забезпечити результат, який Кремль вважає найбільш відповідає його інтересам", — йдеться в заяві.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини