Головна Новини Світ США Прес-секретар Білого дому скинула шкіру перед Днем подяки
commentss НОВИНИ Всі новини

Прес-секретар Білого дому скинула шкіру перед Днем подяки

Публікація викликала бурхливу реакцію в соцмережах

22 листопада 2020, 22:05
Поділіться публікацією:

Політичний оглядач і письменник Боб Гейгер, який активно виступає проти трампістов, опублікував в Twitter новий мем про прес-секретаря Білого дому Кейлі Макінані, яка систематично звинувачує противників чинного президента в спробах дискредитувати його і підірвати репутацію лідера США.

Прес-секретар Білого дому скинула шкіру перед Днем подяки

Фото: из открытых источников

"У рамках сімейної традиції Дня подяки прес-секретар Білого дому Кейлі Макінані скинула шкіру, щоб освіжити новий образ."

Публікація викликала бурхливу реакцію в соцмережах. Скоріше за все, Гейгер мав на увазі "нову брехню", яку оголосить прес-секретар в цей період.

Прес-секретар Білого дому скинула шкіру перед Днем подяки - фото 2

"Хоча у 2016 році президент Трамп став належним чином обраним президентом, багато хто прагнув підірвати його, дискредитувати, позбавити легітимності й заперечувати його перемогу. Закликів до єдності не було. Не було ніяких закликів до зцілення", — зазначила прес-секретар в недавньому пості.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що чинний президент США Дональд Трамп передчасно покинув віртуальний саміт G20, а потім відправився грати в гольф, щоб не порушувати традицію вихідного дня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини