Головна Новини Світ США Син Дональда Трампа заразився коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Дональда Трампа заразився коронавірусом

Про це повідомляє CNN

21 листопада 2020, 01:17
Поділіться публікацією:

Дональд Трамп-молодший, старший син президента Дональда Трампа, здав позитивний тест на коронавірус, повідомив CNN в п'ятницю прес-секретар.

Син Дональда Трампа заразився коронавірусом

Фото: CNN

"На початку тижня у Дона був позитивний результат, і з тих пір він перебуває на карантині у своїй каюті", — сказав представник. "У нього поки немає ніяких симптомів, і він слідує всім медичним рекомендаціям по COVID-19".

Bloomberg першим повідомив про позитивний результат Трампа-молодшого.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що оскільки в провінції Онтаріо (Канада) число підтверджених випадків коронавірусу перевищило 100 000, прем'єр-міністр регіону Дуг Форд вводить локдаун в Торонто і Пілі. З ранку понеділка міста закриють на 28 днів. Уряд обмежує відвідування барів і ресторанів, але залишає школи й дитячі сади відкритими. У магазинах дозволені тільки самовивіз або доставка. Громадські зібрання на відкритому повітрі обмежені максимум 10 людьми, включаючи весілля, похорон і релігійні служби.

Шотландія також вводить жорсткий локдаун і тотальну заборона на перетин кордонів. Людям, що живуть в закритих зонах третього або четвертого рівнів, включаючи велику територію в центральній Шотландії, також не дозволяється залишати свої території.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини