Головна Новини Світ США США депортує з країни частину іноземних студентів
commentss НОВИНИ Всі новини

США депортує з країни частину іноземних студентів

Залишити США частина студентів-іноземців повинна буде вже цієї осені

7 липня 2020, 09:12
Поділіться публікацією:

США вирішили вислати з країни всіх іноземних студентів, які не зможуть через пандемію коронавірусу відвідувати заняття і перейдуть на онлайн-навчання. Про це повідомили в Імміграційній і митній поліції країни.

США депортує з країни частину іноземних студентів

Фото: savethestudent.org

Вже цієї осені багато навчальних закладів в США можуть перевести на дистанційне навчання. Таким чином хочуть зупинити поширення коронавірусу серед студентів. Ті іноземці, яким більше не потрібно буде ходити на заняття, повинні будуть залишити країну. Йдеться про студентів, які раніше отримали візи F-1 або M-1. Їх їм анулюють. Щоб затриматися в країні, іноземцям доведеться знайти інший навчальний заклад.

"Студенти, які потрапили в США за даними програмами, можуть перейти до іншого навчального закладу, де збережеться очний формат навчання. Інакше імміграційних наслідків їм не уникнути, включно з депортацією", — йдеться в повідомленні Імміграційної поліції.

Якщо хоча б частина занять у ВНЗ буде проходити в очній формі, то студентам-іноземцям нічого загрожувати не буде. Вони зможуть залишатися в країні, як мінімум, до закінчення навчання.

Не будуть видавати візи студентам, які тільки вступили до вишів, котрі перейшли на дистанційку.

Імміграційна поліція наказала навчальним закладам попереджати студентів про перехід на онлайн-навчання заздалегідь. Це має бути, як мінімум, 10 днів, щоб іноземці встигли повернутися додому або перевестися в інший університет чи коледж.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, яких умов повинні дотримуватися іноземці, які приїжджають в Україну під час карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини