Головна Новини Світ США США розгляне законопроект про введення санкцій проти Туреччини
commentss НОВИНИ Всі новини

США розгляне законопроект про введення санкцій проти Туреччини

Конгресмени закликають покарати Туреччину за купівлю озброэння у Росії

18 липня 2020, 10:00 comments1261
Поділіться публікацією:
Американські конгресмени внесли законопроект щодо введення санкцій проти Туреччини. Це пов'язано з придбанням турецькою стороною російських зенітно-ракетних комплексів С-400. Про це розповів член Палати представників США від Республіканської партії Адам Кінзінгер, який є ініціатором проекту. Разом з ним над документом працювали демократка Ебігейл Спанбергер і республіканець Майкл Маккол. Про це повідомляє видання Еспресо.
Через придбання російських зенітно-ракетних комплексів С-400 в Конгрес США був внесений законопроект про введення санкцій проти Туреччини. На думку Кінзінгера, Туреччина вже довгий час приймає рішення, які ставлять під сумнів її репутацію, як члена НАТО. Конгресмен нагадав, що рік тому Туреччина вже проігнорувала попередження НАТО і закупила першу партію російського протиповітряного озброєння. Політик закликав Конгрес продемонструвати Туреччини, що її дії не залишаться без наслідків.
Колега Кінзінгера, Майкл Маккол, головний республіканець у Комітеті із закордонних справ Палати представників США, зауважив, що Туреччина своїми діями ставить під загрозу безпеку США та інших країн-членів Альянсу. При цьому він підкреслив, що сподівається на вірність Туреччини своїм союзникам по НАТО і що країна не стане сильно зближуватися з Росією.

США розгляне законопроект про введення санкцій проти Туреччини



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини