Головна Новини Світ США Телефонні розмови Трампа з світовими лідерами вражають своїм хамством, - CNN
commentss НОВИНИ Всі новини

Телефонні розмови Трампа з світовими лідерами вражають своїм хамством, - CNN

Президент США Дональд Трамп називав Ангелу Меркель дурною, а Терезу Мей - недостатньо сміливою, зате Кім Чен Ину неодноразово робив компліменти

30 червня 2020, 16:42 comments1708
Поділіться публікацією:

Глава Білого Дому у Вашингтоні Дональд Трамп неодноразово хамив у телефонній розмові з колегами з європейських країн, але помічений за компліментарним тоном в бесідах з диктаторами. Про це повідомляє агентство CNN, зробивши аналіз телефонних переговорів в Овальному кабінеті.

Телефонні розмови Трампа з світовими лідерами вражають своїм хамством, - CNN

Так, найбільше розмов в американського лідера було з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом. Вони говорили кілька днів в тиждень. У розмові з ним Трамп радів розгрому колишніх президентів Джорджа Буша і Барака Обами. Наприклад, Дональд Трамп хвалився королівському спадкоємцю Саудівської Аравії Мохаммеду бін Салману і лідеру КНДР Кім Чен Ину своїм багатством, геніальністю, досягненнями на посаді президента і говорив про "ідіотизм" своїх попередників.

Наголошується, що президент США регулярно принижував екс-главу уряду Великобританії Терезу Мей і канцлера Німеччини Ангелу Меркель. Першій він сказав, що їй не вистачає мужності, а іншу назвав "дурною". Також ображав і президента Франції Еммануеля Макрона, прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо і прем'єра Австралії Скотта Моррісона.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Дональд Трамп категорично відмовився від версії, що йому відомо про  спонсорування Росією афганських талібів для вбивства американських солдатів, продовжуючи налагоджувати стосунки з главою РФ Володимиром Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини