Головна Новини Світ США Трамп проти Байдена: кого американці хочуть бачити президентом вже зараз - опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп проти Байдена: кого американці хочуть бачити президентом вже зараз - опитування

Рейтинг Дональда Трампа за останні кілька місяців значно виріс - результати соцопитування

17 серпня 2020, 08:44
Поділіться публікацією:

Дональд Трамп зміцнює свої позиції перед президентськими виборами в США. За останні кілька місяців його рейтинги виросли, а розрив з демократом Джо Байденом значно скоротився. Про це свідчать дані соцопитування компанії SSRS, який опублікував телеканал CNN.

Трамп проти Байдена: кого американці хочуть бачити президентом вже зараз - опитування

Дональд Трамп і Джо Байден. Фото: unn.com.ua

Якби вибори в США відбулися вже зараз, то шанси сісти в президентське крісло у нинішнього глави держави та колишнього віце-президента були б майже рівні. Голоси виборців, які взяли участь в соцопитуванні з 12 по 15 серпня розділилися майже порівну.

Рівно половина опитаних готові підтримати на виборах демократа Джо Байдена з його потенційним віце-президентом Камалією Харріс. Ще 46 відсотків більше симпатизують чинному президенту Дональду Трампу з віце-президентом Майклом Пенсом.

Варто відзначити, що в штатах, які зазвичай визначають результат виборів, розрив між Байденом і Трампом ще менший і становить близько відсотка.

До слова, 4 відсотки опитаних заявили, що хочуть підтримати іншого кандидата (1%), не хочуть голосувати ні за одного з ймовірних претендентів на пост президента (2%), або ж не змогли відповісти (1%).

Журналісти телеканалу нагадали, що ще на початку червня розрив між кандидатами був серйознішим. Тоді Байдена хотіли підтримати близько 55% опитаних, а ось на стороні Трампа був лише 41% респондентів.

Президентські вибори в США мають відбутися 3 листопада. Офіційно своїх кандидатів республіканці й демократи висунуть на партійних з'їздах до кінця серпня.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, що Дональда Трампа довелося евакуювати з власної прес-конференції через постріли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини