Головна Новини Світ США Трамп вирішив карати тих, хто валить пам'ятники
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп вирішив карати тих, хто валить пам'ятники

Президент Трамп вирішив боротися з вуличними активістами

22 червня 2020, 09:37 comments1454
Поділіться публікацією:

Громадські активісти, які руйнують пам'ятники і ображають національні цінності повинні понести заслужене покарання. За спалення прапора США вуличним хуліганам загрожує до року тюремного ув'язнення. З такою пропозицією виступив глава держави Дональд Трамп.

Трамп вирішив карати тих, хто валить пам'ятники

"Знавіснілий натовп допускає акти вандалізму щодо нашої історії, паплюжить наші прекрасні пам'ятники, звалює наші статуї, вимагаючи карати і переслідувати будь-кого, хто не відповідає їх розумінню абсолютного і тотального контролю. Ми цього не приймаємо. Ми повинні розробити законопроект, згідно з яким  спалення американського прапора буде каратися роком тюремного ув'язнення", — сказав президент Трамп на передвиборчому мітингу в місті Талса в Оклахомі.

Як повідомляють місцеві журналісти, зустріч в Талсі не була особливо продуктивною — зал був наполовину порожнім, хоча для гостей приготували 19 тис. місць. Прихильників Трампа не набралося і на майданчику на відкритому повітрі — місця пустували. Вулиці були наповнені протестувальниками, які негативно ставляться до політики чинного президента.

Як повідомляв портал "Коментарі", глава Білого дому у Вашингтоні Дональд Трамп підписав указ, який вносить реформи у процес затримання співробітниками поліції. Нова поліцейська реформа включає заборону на застосування задушливих прийомів під час затримання, додаткову підготовку щодо застосування поліцейськими сили, а також створення бази даних співробітників, які вчинили подібні відхилення від  устава.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини