Головна Новини Світ США Трамп з дружиною заразилися коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп з дружиною заразилися коронавірусом

Раніше позитивний тест на коронавірус отримала радниця Дональда Трампа Хоуп Хікс

2 жовтня 2020, 09:37
Поділіться публікацією:

Президент США захворів на коронавірус. Дональд Трамп здав тест в терміновому порядку, коли Covid-19 виявили у його радниці. У нього він також виявився позитивним. Про це американський президент повідомив сам у своєму мікроблозі в Twitter.

Трамп з дружиною заразилися коронавірусом

Дональд Трамп з дружиною. Фото: peopletalk.ru

Коронавірус також підтвердився й у першої леді Меланії Трамп.

"Ми з Меланією отримали сьогодні позитивний тест на коронавірус. Наш карантин, а також процес відновлення, починається негайно. І ми пройдемо через все це разом", — написав Трамп на своїй сторінці.

На самоізоляцію президентське подружжя пішло, як тільки дізналися, що в їхньому близькому колі спілкування є хворі на коронавірус. Зокрема, радниця Хоуп Хікс супроводжувала Дональда Трампа на передвиборчих дебатах, які відбулися в Клівленді всього пару днів назад. А ось чи були якісь симптоми коронавірусу у самого президента або його дружини, глава Білого дому не повідомив.

Ймовірно, через коронавірус Трампу тепер доведеться зробити паузу в передвиборчій кампанії. Адже зараз вона в самому розпалі. Вибори президента США відбудуться вже через місяць, 3 листопада. Незабаром Трамп збирався зустрітися на другому турі дебатів зі своїм опонентом Джо Байденом. Чи відбудеться зустріч, і в якому вона буде форматі — поки що невідомо.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Україні зафіксували третій поспіль коронавірусний рекорд



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини