Головна Новини Світ США У Долині Смерті зафіксували найвищу температуру на Землі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Долині Смерті зафіксували найвищу температуру на Землі

Долина Смерті стала найспекотнішим місцем на планеті з 1913 року

18 серпня 2020, 01:50 comments1003
Поділіться публікацією:

У самому жаркому і найсухішому національному парку в Каліфорнії і Неваді зафіксувана попередньо висока температуру в 130 градусів за Фаренгейтом - 55 градусів за Цельсієм - у неділю, повідомляє Національна метеорологічна служба (NWS). Небувалий максимум в 134 градуси, про який повідомлялося більше 100 років тому, був також зафіксований в Долині Смерті. Про це пише CNN . 

У Долині Смерті зафіксували найвищу температуру на Землі

У понеділок в Долині Смерті буде не так само спекотно, як і в Нью-Йорку, з прогнозованим максимумом в 129 градусів. Агентство попереджає людей, що живуть в Східній Каліфорнії, Неваді, Арізоні і Юті, обмежити свій час на вулиці до 5-8 ранку.

Майже 60 мільйонів чоловік в США, від Арізони до американо-канадського кордону, знаходяться під наглядом або попередженням про спеку на цьому тижні, сказав метеоролог CNN Тайлер Маулдін. Спека — це результат високого тиску, яке встановилося на більшій частині західного узбережжя.

Це було спекотне літо для більшої частини США — минулий місяць був найспекотнішим липнем в історії для семи штатів уздовж східного узбережжя, за даними Національного управління океанічних і атмосферних досліджень (NOAA).

Долина Смерті також повідомила про максимумі в 128 градусів минулого місяця — найгарячішою температурою (до цього місяця) з 2013 року.

Раніше "Коментарі" писали, що поки практично у всій Україні встановилася тепла і сонячна погода, в західних областях ллють і весь тиждень продовжать лити дощі. Як повідомляють жителі Закарпатської області, через негоду під воду пішов місто Виноградів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини