Головна Новини Світ США У Нью-Йорку сотні тіл померлих під час пандемії навесні залишаються непохованими
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нью-Йорку сотні тіл померлих під час пандемії навесні залишаються непохованими

На даний момент в пересувних моргах налічується понад 600 тіл

23 листопада 2020, 22:14
Поділіться публікацією:

Американські ЗМІ опублікували інформацію про те, що в Нью-Йорку в спеціальних пересувних моргах зберігаються кілька сотень тіл померлих в результаті ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією. Влада цю інформацію підтверджують і пояснюють, що ось уже більше пів року не вдається поховати тіла, про кого інформація залишилася невстановленою, а також тих, чиї близькі не можуть дозволити собі належне поховання.

У Нью-Йорку сотні тіл померлих під час пандемії навесні залишаються непохованими

Як раніше стало відомо, такі морозильні камери з'явилися в місті ще під час першої хвилі коронавірусу в березні цього року з моменту, як стаціонарні морги виявилися переповнені. Незабаром влада штату Техас підхопили цю ініціативу після того, як кількість хворих тут перевищила 1,1 млн осіб.

Відзначається, що в останній раз такі "похмурі" автомобілі з'явилися на вулицях міста з метою ліквідації наслідків після терористичних актів 11 вересня 2001 року.

Раніше "Коментарі" писали про те, що китайська влада оголосила жорсткий карантин в місті Маньчжурія, який знаходиться на північному сході країни. Як передають ЗМІ, таке рішення було прийнято після того, як в населеному пункті населенням в 250 тисяч осіб під час планової перевірки у двох співробітників підприємства була діагностована коронавірусна хвороба.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.wsj.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини