Головна Новини Світ США У США сталася перестрілка: 2 людини вбито і ще 14 поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

У США сталася перестрілка: 2 людини вбито і ще 14 поранені

Подробиці події ще з'ясовуються

19 вересня 2020, 12:44
Поділіться публікацією:

Двоє людей загинули і ще чотирнадцять отримали поранення під час стрілянини в Рочестері, штат Нью-Йорк, повідомила поліція вранці в суботу. Про це пише CNN .

У США сталася перестрілка: 2 людини вбито і ще 14 поранені

Спочатку в поліції отримали дзвінки, в яких повідомлялося про перестрілку. Пізніше співробітники правоохоронці США побачили близько 100 чоловік, які бігли по вулиці. Район, де сталася стрілянина, знаходиться поруч з громадським ринком Рочестера.

Попередньо в поліції повідомляють, що перестрілка сталася під час перестрілки в приватному будинку. Правда, до цього, повідомлень про заворушення правоохоронці не отримували. При цьому міська влада зверталися до місцевих жителів з проханням обмежити проведення масових зборів через пандемію коронавируса.

Раніше "Коментарі" писали, що поліція шукає людей , які влаштували стрілянину на пляжі під Києвом. У місто Українка вони приїхали зі столиці, а після інциденту втекли. Постріли близько пляжного кафе "Де Бош" в Українці очевидці почули близько сьомої години вечора. Перехожі викликали поліцію. Але зібрати необхідні речові докази правоохоронці не змогли. Працівники громадського харчування на той час самі зібрали всі гільзи, повідомили в поліції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини