Головна Новини Світ США "Вибори в США": рейтинг Трампа помітно поступається Байдену
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вибори в США": рейтинг Трампа помітно поступається Байдену

Преса повідомляє. що такий низький рейтинг у президента США Дональда Трампа був лише під час відкритої процедури імпічменту

9 червня 2020, 16:15 comments1357
Поділіться публікацією:

Згідно з інформацією кількох американських агентств з підрахунку рейтингу існуючих кандидатів на пост президента США восени 2020 року, рейтинг чинного глави Білого Дому складає усього 38%. Про це повідомляє агентство CNN.

"Вибори в США": рейтинг Трампа помітно поступається Байдену

Відзначається, що такий низький  рейтинг був у Трампа на момент виробництва, порушеній у рамках імпічменту. Зараз такі цифри недовіри чинному президенту пояснюються масовими протестами на тлі расової політики США, яка дискримінує жителів Штатів за кольором шкіри.

У свою чергу, конкурент Трампа Джо Байден обігнав його на 14%. На сьогодні його рейтинг становить 55% і залишає позаду всіх претендентів на найвищу посаду в Білому Домі.

Виборці дають Байдену більший кредит довіри — 63% вважають, що Байден впорається з расовими питаннями краще, і тільки 31% воліють бачити Трампа за рішенням цієї задачі. Серед темношкірих виборців перевага також віддається Байдену: 91% проти 4% за Трампа.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Джо Байден назвав Дональда Трампа дурнем, тому що останній відмовився носити маску в якості захисту від коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини