Головна Новини Світ США Відомий репер відмовився брати участь у виборах президента США
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий репер відмовився брати участь у виборах президента США

Не минуло й двох тижнів, а Каньє Уест відмовився

15 липня 2020, 10:39
Поділіться публікацією:

Каньє Уест передумав балотуватися в президенти США. Про це повідомляє член передвиборчої кампанії репера Стів Крамер в бесіді з журналістами New York Magazine.

Відомий репер відмовився брати участь у виборах президента США

За словами Крамера, він був найнятий, щоб допомогти Весту увійти у виборчий бюлетень в окремих штатах, зокрема, у Флориді та Південній Кароліні.

"У нас була підтримка населення, люди нам вірили й хотіли бачити Уеста президентом, але він  через два тижні передумав", — сказав Крамер.

Також Стів Крамер спробував пояснити, чому так сталося.

"Я не можу сказати нічого поганого про нього. У кожного свої думки та хід суджень, потрібно йти в президенти чи ні. Всі новачки, які вперше балотуються на пост президента, через це проходять. Повірте, це не так і просто", — резюмував представник команди.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Каньє Уест представив дуже незвичайні кросівки. У пресслужбі бренду розповіли, що дизайнер Каньє Уест розробив нову модель у співпраці з іншим дизайнером Стівеном Смітом. Проте багато користувачів інтернету та соціальних мереж гідно не оцінили  модель Yeezy 451, а замість цього порівняли кросівки з хінкалі, японськими пельменями та іншими кулінарними виробами з тіста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини