Головна Новини Світ США За місяць до виборів Трамп з дружиною пішов на самоізоляцію
commentss НОВИНИ Всі новини

За місяць до виборів Трамп з дружиною пішов на самоізоляцію

Коронавірус дістався до найближчого оточення американського президента Дональда Трампа

2 жовтня 2020, 08:53
Поділіться публікацією:

У розпал передвиборчих перегонів Дональд Трамп з дружиною змушені піти на самоізоляцію. Коронавірус Covid-19 виявили у радниці президента США Хоуп Хікс. Про це сам глава держави написав у своєму Twitter.

За місяць до виборів Трамп з дружиною пішов на самоізоляцію

Родина Трампів пішла на карантин. Фото: Legion Media

Хоуп Хікс — це людина з найближчого оточення Дональда Трампа. Зокрема, вона допомагає йому вести передвиборчу кампанію і супроводжувала президента, а за сумісництвом ще й кандидата в президенти, під час передвиборчих дебатів. Вони відбулися кілька днів тому.

"Тест Хоуп Хікс, яка дуже багато і безперервно працює показав позитивний результат на Covid-19. Це просто жахливо", — написав Трамп у своєму мікроблозі.

Сам він, дізнавшись про хворобу радниці, пішов на самоізоляцію разом з дружиною Меланією Трамп. Також президентське подружжя в терміновому порядку здало тест на коронавірус.

"Разом з першою леді ми зараз чекаємо результатів тестування. Поки ж у нас почався процес карантину", — додав глава Білого дому.

Раніше в ефірі Fox News він сказав, що результати тесту повинні бути готові протягом декількох годин. Так що самоізоляція Дональда Трампа може тривати не так вже й довго.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, чому чоловіки переносять коронавірус гірше ніж жінки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини