Головна Новини Світ Африка «Я не прагну правити світом»: Адольфа Гітлера обрали депутатом в Намібії
commentss НОВИНИ Всі новини

«Я не прагну правити світом»: Адольфа Гітлера обрали депутатом в Намібії

Адольф Гітлер заявив, що не рветься до світового панування

3 грудня 2020, 14:30
Поділіться публікацією:

Адольф Гітлер набрав 85% виборчих голосів і став депутатом місцевої ради міста Омпундія, яке розташоване на південному заході Африки. Політик заявив, що таке ім'я дав йому батько, який, ймовірно не розумів, що насправді уособлював лідер фашистської Німеччини.

«Я не прагну правити світом»: Адольфа Гітлера обрали депутатом в Намібії

Гітлер переміг переміг на виборах в Намібії | фото: pixabay

Депутат розповів, що попри своє гучне ім'я, він не жадає правити світом і в цілому не підтримує ідеї нацизму. А політичну кар'єру він почав будувати, щоб відстоювати права темношкірих людей.

«Я не прагну правити світом»: Адольфа Гітлера обрали депутатом в Намібії - фото 2

Адольф зізнався, що в дитинстві навіть не замислювався про те, чому у нього таке ім'я і на честь кого він названий. І лише в підлітковому віці він дізнався, що його тезка рвався до світового панування. Але попри те, що політик трохи соромиться свого пафосного імені, змінювати його він не має наміру, каже, що вже пізно.

Варто зазначити що Намібія до Першої світової війни протягом 30 років була колонією Німеччини, тому німецькі імена для місцевого населення — звична справа.

Нагадаємо, що кілька днів тому група нацистів-антисемітів під назвою "Бригади вовків" в Німеччині намагалася "повернути" Гітлера. Члени групування клянуться у вірності нацистському лідерові та прагнуть покінчити з демократичними принципами держави.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що минулого року в Німеччині відбувся аукціон, на якому був проданий капелюх, який належав лідеру фашистської Німеччини Адольфу Гітлеру. Його вартість стартувала від 50 тисяч євро (1, 7 млн гривень), серед лотів також була сукня його дружини та столові предмети з будинків, де проживав фюрер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини