Головна Новини Світ Африка Подробиці трагедії обвалу шахти в Буркіна-Фасо
commentss НОВИНИ Всі новини

Подробиці трагедії обвалу шахти в Буркіна-Фасо

Розпочато розслідування причин події

3 березня 2021, 02:36
Поділіться публікацією:

Інцидент, який забрав життя 11 людей, стався 28 лютого в провінції Бам в північній частині Буркіна-Фасо. Там обвалилася шахта, в якій добували золото. Загинули 11 співробітників шахти, три людини отримали поранення, повідомляє CGTN.

Подробиці трагедії обвалу шахти в Буркіна-Фасо

У Буркіна-Фасо стався обвал (фото з відкритих джерел)

Для допомоги постраждалим і ліквідації наслідків трагедії були мобілізовані всі сили Міністерства корисних копалин країни і внутрішніх служб. Причини обвалу на цей момент не встановлені, ведеться слідство за кількома основними версіями.

Уряд країни висловив співчуття рідним і близьким загиблих. Також влада країни закликали шахтарів дотримуватися правил безпеки при проведенні підземних робіт з видобутку корисних ресурсів. Буркіна-Фасо знаходиться на 4 місці в Африці з видобутку золота. Минулого року в країні було видобуто близько 60 тонн золота.

Нагадаємо, компанія China Molybdenum з 2019 року застосовує технологію 5G на шахті Сандаочжуан в центральному Китаї. технологічна інновація дозволяє працювати в шахті віддалено. Це важливо, враховуючи той факт, що світ продовжує перебувати під тиском пандемії Covid-19. Компанія CCTV повідомила, що технологія 5G дозволяє робочим дистанційно керувати обладнанням на шахті з високою точністю завдяки високій швидкості і низької затримки підключення.

Робочі, перебуваючи у себе вдома, можуть в режимі реального часу виконувати важку, але делікатну роботу. Використання таких зображень демонструє прогрес Китаю в області технологій. На цей момент на ранніх етапах впровадження технології не помічено ніяких недоліків. Втім, ступінь її реалізації також неясна. Наприклад, актуальним ост



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини