Головна Новини Світ Африка Туреччина зробила неочікувану заяву про туристів з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина зробила неочікувану заяву про туристів з України

За словами глави МЗС Туреччини, більшість українських туристів відвідували Анталію у 2020 році

23 грудня 2020, 07:00 comments2133
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Мевлют Чавушоглу повідомив, що понад 1 млн туристів з України відвідали Туреччину у 2020 році. Про це він заявив під час переговорів у Києві.

Туреччина зробила неочікувану заяву про туристів з України

Фото: из открытых источников

За словами міністра, більшість українських туристів відвідували Анталію. Чавушоглу зазначив, що задоволений таким результатом і пишається статистикою 2020 року, попри пандемію.

"У 2020 році ми прийняли приблизно млн українців в Туреччині, і я з гордістю заявляю про це", — сказав він.

Туреччина входить в "червоний" список країн для України, які не рекомендується відвідувати.

Президент Туреччини Реджеп Ердоган раніше оголосив про чотириденну комендантську годину, яка буде введена з 9 ранку 31 грудня до 5 ранку 4 січня в майбутні новорічні вихідні в рамках заходів щодо боротьби з коронавірусом. Тим часом в країні продовжують діяти обмеження на вихідних.

Раніше багато турків також планували поїхати в Україну, одну з небагатьох країн, в яку їм дозволено в'їзд в якості туристів, на святкування Нового року. Оскільки Туреччина увійшла в "червоний" список України, багато турецьких мандрівників або відправляться в інші країни, або залишаться вдома.

Нагадаємо, Туреччина заборонила проведення розважальних заходів на Новий рік 2021. Раніше туристичні агентства заявляли, що карантинні обмеження не завадять туристам відсвяткувати новорічні свята 2021 в "елітних" готелях Туреччини.

Раніше "Коментарі" писали, що Єгипет відновив туризм і починає видачу віз. Країна запустила глобальну кампанію "Відновити туризм" для відновлення Єгипту після пандемії; уряд запланував ряд реформ у сфері туризму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини