Головна Новини Світ Африка Тысячі туристів відпочивають в Єгипті з підробленими ПЛР-тестами
commentss НОВИНИ Всі новини

Тысячі туристів відпочивають в Єгипті з підробленими ПЛР-тестами

Аеропорт головного курорту країни тепер посилив перевірки

20 грудня 2020, 08:05 comments1663
Поділіться публікацією:

Туристичне місто Хургада, Єгипет, заповнено туристами з підробленими ПЛР-тестами. Відпочиваючих настільки багато, що МОЗ країни планує посилити перевірки для прибуваючих до країни через аеропорт Хугарда.

Тысячі туристів відпочивають в Єгипті з підробленими ПЛР-тестами

Фото: из открытых источников

Нещодавно групу українських туристів в м.Хургада закрили на карантин прямо в готелі через підозри на коронавірус. Аеропорт міста регулярно отримував скарги на підроблені документи. Тепер результати тесту повинні бути роздруковані англійською мовою і не перевищувати 72 годин з дати й часу проведення тестування. Необхідна наявність печатки та підпису лікаря англійською мовою, а також водяний знак або міжнародний штрих-код. Можна також використовувати офіційного електронного листа з лабораторії.

Аеропорт головного курорту країни також більше не приймає рукописні довідки. Пасажири, які не надали результати тесту, пройдуть його після прибуття (за свій рахунок). Хургада, Шарм-ель-Шейх, Марса-Алам і Таба надають можливість здати тест на коронавірус за $ 30 (830 грн). З 1 вересня туристи повинні надати негативний тест, який був пройдений протягом 72 годин до прибуття.

Нагадаємо, головним постачальником клієнтів для туристичної сфери Єгипту була Росія, яка зараз також посилила перевірки. Єгипет знаходиться в затяжному туристичному кризі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що міжнародні авіакомпанії вводять "цифровий документ здоров'я", який буде зберігати інформацію про тести й вакцинах на мобільних телефонах туристів. Додаток протестується авіакомпаніями протягом декількох тижнів. Зазначено, що дані мандрівника зберігатимуться тільки в телефоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

20 грудня 2020, 09:31

$30 тест в Египте. Это в 2 раза дешевле, чем у нас...и результат надёжней.


Новини