Головна Новини Світ Африка У Єгипті відкриють нове місто-курорт
commentss НОВИНИ Всі новини

У Єгипті відкриють нове місто-курорт

Місто зводять на березі Середземного моря недалеко від кордону з Лівією

3 вересня 2020, 13:34 comments4358
Поділіться публікацією:

В Єгипті зводять для туристів нове курортне місто — Новий Ель-Аламейн. Він розташований на середземноморському узбережжі й буде забезпечений всією необхідною інфраструктурою, повідомляє Al Monitor.

У Єгипті відкриють нове місто-курорт

Новий Ель-Аламейн. Фото: Invest In Egypt

Місто-курорт облаштовують недалеко від кордону з Лівією. Саме на цьому місці за часів Другої світової точились одні з найзапекліших боїв. Але влада Єгипту вирішила перегорнути цю сторінку історії. Перед собою вони поставили досить амбітне завдання — перетворити узбережжя в найпопулярніше місце відпочинку для туристів.

Зводити курорт почали ще у 2016 році. Днями перевірити, як йде будівництво вирішили єгипетський президент Абдель Фаттах ас-Сісі та наслідний принц Мохаммед Бен Заєд. Вони оглянули 14-кілометрову прибережну зону, яка в майбутньому стане курортом. Уздовж узбережжя повинні побудувати 18 хмарочосів. Кожен з них буде заввишки по 34 поверхи.

У Єгипті відкриють нове місто-курорт - фото 2

Подбали в Новому Ель-Аламейні та про інфраструктуру. Тут облаштують марину для яхт, власний аеропорт і залізницю, яка буде пов'язувати місто з Олександрією і Каїром.

Загальна площа міста-курорту складе близько 210 квадратних кілометрів. Він буде розрахований на три мільйони людей — жителів і туристів.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, як коронавірус вражає турецькі курорти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини