Головна Новини Світ Африка У Нігерії пішло на дно каное: поліція повідомляє про жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нігерії пішло на дно каное: поліція повідомляє про жертви

В результаті корабельної аварії в Нігерії вижити вдалося лише п'ятьом людям

14 листопада 2020, 14:16
Поділіться публікацією:
У Нігерії вісімнадцять осіб, в тому числі троє чоловіків і 15 жінок, загинули в четвер, коли каное, яке перевозило 23 людини з Занг Маджі на ферму, перевернулося на річці Буджі в районі місцевого самоврядування Ітас Гадау штату Баучі.
Про це повідомив співробітник зі зв'язків з громадськістю (PPRO) командування поліції штату Баучі Ахмед Мохаммед Вакіль в заяві, яку він підписав і надав журналістам в п'ятницю в Баучі.
Заступник суперінтенданта поліції (DSP), однак, повідомив, що п'ятеро пасажирів були врятовані, додавши, що водій і пасажирка були без свідомості під час порятунку. Він розповів, що про інцидент повідомив глава села Маджо Нуху Кайла, додавши, що після отримання цієї звістки група поліцейських кинулася до місце подій.
Тіла померлих були витягнуті з річки і доставлені в лікарню загального профілю для патологоанатомічного дослідження.
Як повідомляло видання "Коментарі", на популярному курорті пішов під воду човен з туристами. Екскурсійний катер з невідомої причини сів на підводні скелі приблизно в 50-100 метрах від узбережжя в районі Аланії, де знаходиться печера Калесі Фосфорлу. У момент аварії на човні перебувало 32 іноземних туриста.

У Нігерії пішло на дно каное: поліція повідомляє про жертви

Кораблетроща в Нігерії



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини