Влада Флориди схвалила плани відновлення роботи Walt Disney World

Відвідувачам парків Disney доведеться носити маски і проходити температурний скринінг

Влада Флориди затвердилаи плани поетапного відновлення роботи Walt Disney World в Орландо, починаючи з 11 липня. Про це пише Reuters.

Успішне відновлення роботи парків Walt Disney World є сигнальною подією для Disney і всього іншого світу, оскільки уряди і компанії розробляють стратегію виходу з ізоляції, у той час як новий коронавірус все ще залишається дуже небезпечним.

Коли парки Disney знову відкриються, гостям і співробітникам доведеться носити маски і проходити температурний контроль. У парках будуть припинені паради, феєрверки та інші заходи, які провокують натовпи людей.

Disney буде заохочувати безконтактні платіжні системи і розширювати існуючі системи мобільних замовлень в ресторанах, говориться в повідомленні компанії. Також планується обмежити кількість відвідувачів, яким доведеться заздалегідь бронювати квитки на відвідування парку

Починаючи з січня, медіа- і розважальний гігант Walt Disney World закрив тематичні парки по всьому світу, щоб перешкоджати поширенню нового коронавіруса. Компанія підрахувала, що втратила 1 млрд дол. у підрозділі тематичних парків у період з січня по березень.

Раніше "Коментарі" писали, що керівник Disney Кевін Майєр йде у відставку, щоб стати босом соціальної платформи TikTok. Він був призначений генеральним директором і головним TikTok операційним директором ByteDance, китайської материнської компанії платформи.