Головна Новини Світ Азія У Сінгапурі таксиста заарештували на 4 місяці за публікацію про продовження карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сінгапурі таксиста заарештували на 4 місяці за публікацію про продовження карантину

Чоловік видалив публікацію через 15 хвилин, але все одно не зміг уникнути покарання

29 травня 2020, 21:08 comments1398
Поділіться публікацією:

У Сингапуер чоловіка, який працює таксистом, заарештували на чотири місяці за публікацію в соціальній мережі Facebook про те, що продуктові магазини можуть знову закрити із-за нових обмежень у зв'язку із загальнонаціональним карантином в умовах поширення пандемії коронавіруса Covid-19. Про це повідомили у виданні Reuters.

У Сінгапурі таксиста заарештували на 4 місяці за публікацію про продовження карантину

У своїй публікації чоловік закликав закуповуватися продуктами і нібито поширював панічні настрої в суспільстві. Розмістив сінгапурець публікацію в закритій групі в соціальній мережі Facebook, в якій перебували близько 7,5 тисячі учасників. Через 15 хвилин він видалив публікацію.

Незважаючи на це, державний обвинувач зажадав притягнути чоловіка до відповідальності. Раніше Сінгапур ввів відповідні санкції за порушення правил карантину та поширення неправдивої інформації по темі пандемії коронавіруса Covid-19. За останній вид правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу в розмірі до 7 тисяч доларів або арешту на строк до 3 років.

Як повідомляв портал "Коментарі", популярний голлівудський американський режисер Мартін Скорсезе зняв короткометражний фільм про свою самоізоляції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини