Ердоган упевнений в необхідності змінити конституцію країни

У 2017 році в Туреччині вже проходив референдум по внесенню поправок до конституції

Глава Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган висловив упевненість в тому, що настав час для перегляду конституції Туреччини. Він закликав експертів почати дискусію в даному напрямку і провести консультації гранично прозоро. За словами президента Туреччини, підсумковий текст головного документа країни буде представлений на суд її громадян.

"Підсумковий текст повинен бути представлений на суд нації. Ми почнемо вживати необхідних конкретні кроки в Асамблеї з питань в області законодавства і в нашому президентства з адміністративних питань", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, турецький лідер зробив заяву про необхідність реформувати вертикаль влади і приділити особливу увагу розвитку регіонального лідерства в пріоритетних сферах життєдіяльності країни.

Відзначимо, в 2017 році в Туреччині вже проходив референдум по внесенню поправок до конституції.

Нагадаємо, в Туреччині тривають переговори з Росією про придбання другої партії зенітно-ракетного комплексу С-400. Про це заявив президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган. Як вважає турецький глава, незважаючи на на американські санкції, які були введені для того, щоб Туреччина не купувала у Росії дані комплекси, в кінці цього місяця заплановано новий раунд переговорів з росіянами. "Зараз йдуть переговори по другій партії відповідно до укладеної угоди", - сказав Ердоган.

Що стосується можливої реакції з боку Америці, турецький лідер заявив, що Анкара не стане питати ні в кого дозволу. Що стосується можливої реакції з боку Америці, турецький лідер заявив, що Анкара не стане питати ні в кого дозволу.