Головна Новини Світ Азія Ердоган запросив міжнародних інвесторів "відчути гостинність Туреччини"
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган запросив міжнародних інвесторів "відчути гостинність Туреччини"

Президент зазначив, що міжнародні інвестори можуть довіряти Туреччині

7 грудня 2020, 17:24
Поділіться публікацією:

Президент Реджеп Тайіп Ердоган направив відеозвернення учасникам саміту, організованого Міжнародною інвестиційною асоціацією. Про це пише турецьке видання NTV.

Ердоган запросив міжнародних інвесторів "відчути гостинність Туреччини"

Президент Турции Реджеп Эрдоган

"Коли багато країн переживають економічний застій через епідемію Covid-19, економіка Туреччини успішно проходить процес відновлення. Ми вважаємо високі темпи зростання, досягнуті в третьому кварталі, свідченням успіху нашої країни. Туреччина пропонує значні переваги міжнародним інвесторам, які шукають альтернативу азійській виробничій мережі ".

"У рейтингу Світового банку за Індексом легкості ведення бізнесу за 2020 рік ми просунулися на 27 позицій всього за останні два роки. З 2002 року ми залучили 220 мільярдів доларів прямих інвестицій".

"Ми продовжимо покращувати інвестиційне середовище за допомогою додаткових реформ в майбутній період".

Президент зазначив, що міжнародні інвестори можуть довіряти Туреччини, завдяки вищепереліченим досягненням.

Нагадаємо, сьогодні, 7 грудня, Ердоган заявив, що Туреччина не поступиться у своїй суперечці з Грецією і Кіпром щодо морських претензій в східному Середземномор'ї. Нещодавно президент Туреччини також зажадав компенсацію в 50 тисяч доларів від лідера опозиційної партії за моральну шкоду. Опонент розкритикував Ердогана на засіданні, після чого отримав позов до суду.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що служби розвідки США і Німеччини в черговий раз виступили з попередженнями про те, що встановлене урядом Китаю податкове програмне забезпечення в розповсюдженні шкідливих програм, які забезпечують доступ до додатків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини