Головна Новини Світ Азія На місці вибуху в Бейруті утворився кратер розміром більше футбольного поля
commentss НОВИНИ Всі новини

На місці вибуху в Бейруті утворився кратер розміром більше футбольного поля

Розміри кратера на місці вибуху в столиці Лівану оцінили завдяки знімкам зі супутника

5 серпня 2020, 23:31 comments1687
Поділіться публікацією:

У результаті вибуху в Бейруті утворився кратер шириною близько 124 метрів. Про це свідчать результати аналізу супутникового зображення Planet Labs, Inc, які провів CNN.

На місці вибуху в Бейруті утворився кратер розміром більше футбольного поля

Фото: CNN по данным Planet Labs Inc.

Це відстань означає, що кратер по довжині перевищує футбольне поле.

CNN використала геопросторової програмне забезпечення для вимірювання супутникових знімків місця вибуху. Оцінка точна в межах 10 метрів.

Видання також повідомляє, що лікарні в Бейруті переповнені пораненими. До того ж, чотири лікарні не працюють через пошкодження в результаті вибуху. За словами Фірасс Абіад, генерального директора університетської лікарні ім. Рафіка Харірі, навіть при такому і без того високий рівень напруги ситуація буде загострюватися, а число загиблих буде зростати.

За словами Абіад, в університетській лікарні Рафіка Харірі через фінансову кризу в Лівані вже не вистачало медичного приладдя. На тлі великої кількості постраждалих в результаті вибуху у вівторок лікарня зіткнулася з ще більшими труднощами.

Раніше "Коментарі" писали, що нагадаємо, вчора в столиці Лівану місті Бейрут пролунав потужний вибух. Жертв уже більш як 100, постраждалих — понад 4000, точні цифри весь час змінюються.

Раніше агентство Reuters опублікувало шокуючі фото з місця подій, на яких видно масштаб руйнувань. Очевидці кажуть, що в результаті вибухів скла вилітали за багато кілометрів від епіцентру, зруйновано десятки будинків, знищено тисячі автомобілів.

Також ми писали про те, що в Мережі з'явилися сотні відео того моменту, коли в ліванському Бейруті прогриміли смертельні вибухи. Але серед записів вірусними вмить стали ті, де дбайливі родичі дуже правильно і швидко реагують на те, що сталося, рятуючи маленьких дітей. Реакцію дорослих на небезпеку малюків зняли камери відеоспостереження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини