На турецьке місто Мармарис перекинулася лісова пожежа: люди біжать від вогню (ВІДЕО)

Лісові пожежі в Туреччині підбираються до міст

У Туреччині швидкими темпами поширюються лісові пожежі. Про це пише видання TRT Haber.

Як стало відомо, сьогодні, 29 липня, лісова пожежа дісталася до курортного турецького міста Мармарис. Пожежа поширюється на велику територію. В небезпечний район відправили велику кількість пожежних бригад і вертольотів.

Через близькість загорянь до житлових районів з готелів були евакуйовані гості та персонал. За словами губернатора Мугли Орхан Тавли з сусідніх провінцій прибуло підкріплення для боротьби зі стихією. Також він заявив, що державні установи та співробітники намагаються контролювати пожежа.

Гасінням пожежі в районі Мармариса займаються п'ять вертольотів, один літак і 30 пожежних машин. Нині вогнем охоплений ліс поруч із житловими будинками та готелями.

У мережі з'являються фото і відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Туреччині лісові пожежі підбираються до курортних міст. Жителі деяких районів Анталії були змушені покинути своє житло.

Вогонь добрався до міста Манавгат. Там полум'ям виявилися охоплені центральні квартали. В гасінні пожежі взяли участь навіть місцеві жителі, проте їм заважає вітер, який дозволяє займання швидше поширяться. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що турецькі міста на узбережжі Чорного моря страждають від повеней. Місто Архаві і кілька прилеглих населених пунктів затопленв. До них можна дістатися тільки на човні. Повідомляється, що стихія забрала життя шістьох людей, кілька людей були оголошені зниклими безвісти. Детальніше про це читайте в нашій статті.