Головна Новини Світ Азія Не для людей зі слабкими нервами: чоловік несподівано прийшов до тями під час власного похорону
commentss НОВИНИ Всі новини

Не для людей зі слабкими нервами: чоловік несподівано прийшов до тями під час власного похорону

Чоловік не приходив до тями два дні й медики констатували смерть, але потім сталося дещо несподіване

23 грудня 2020, 14:03
Поділіться публікацією:

Житель Індії несподівано прокинувся в той момент, коли його готували до поховання. Інцидент стався в районі Чіттур, повідомляє місцеве видання Samayam. Чоловік лежав без свідомості під деревом біля одного з місцевих сіл, де і був виявлений. У такому стані він перебував два дні. Місцеві жителі повідомили про це владі. За викликом приїхали працівники "швидкої допомоги" і оглянули чоловіка, після чого констатували його смерть.

Не для людей зі слабкими нервами: чоловік несподівано прийшов до тями під час власного похорону

ФОТО: 24 Хабар

Чоловіка планували поховати на околиці села. Однак при підготовці до поховання він прийшов до тями і сів. Його відразу ж доставили в лікарню. Пізніше видання повідомило, що через добу він все-таки помер. Сільська поліція веде розслідування.

Як повідомляло видання "Коментарі", в соціальній мережі випадково "поховали" співачку Мадонну. Як виявилося, неприємний конфуз стався через плутанину в іменах. Коли стало відомо, що світ покинув легендарний футболіст Дієго Марадона, фанати по всьому світу шанували його пам'ять, публікуючи відповідні пости у своїх соціальних мережах. А разом з ними засмутилися і неуважні користувачі, які переплутали футболіста з популярною американською артисткою Мадонною і почали оплакувати її. У соціальній мережі Twitter почав швидко поширюватися фейк про смерть "королеви поп-музики", і багато шанувальників писали на її адресу теплі слова, ставили її популярні хіти і смайлики в вигляді розбитих сердець.

Також видання "Коментарі" розповіло, що французьке радіо "поховало" королеву Великої Британії та Клінта Іствуда. Всього ж радіостанція France Internationale опублікувала близько 100 некрологів живих людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини