Головна Новини Світ Азія Шрі-Ланка відкриває кордони для туристів і знижує ціни на авіасполучення
commentss НОВИНИ Всі новини

Шрі-Ланка відкриває кордони для туристів і знижує ціни на авіасполучення

Країна запускає пілотний проект перед повним відкриттям для іноземців

22 грудня 2020, 18:52 comments1638
Поділіться публікацією:

На Шрі-Ланці скасували плату за посадку літаків і паркувальне місце, щоб "врятувати" туристичну сферу і збільшити кількість міжнародних рейсів. Це значно зменшить витрати на авіасполучення з індійським островом і здешевить вартість відвідування туристичного курорту. Ослаблення обмежень буде з 26 грудня по 19 січня.

Шрі-Ланка відкриває кордони для туристів і знижує ціни на авіасполучення

Фото: из открытых источников

Як зазначає місцеве видання Colombo Gazette, це нововведення стане пілотним проектом перед повним відкриттям кордонів для іноземців. Міністерство туризму Шрі-Ланки зазначає в заяві, що конкретний графік роботи буде затверджений пізніше. Як повідомляють ЗМІ, туристи, які оформляють онлайн-візу, повинні вказати маршрут подорожі і адресу проживання на час карантинного періоду.

Іноземні громадяни, які перебувають на острові понад 28 днів, мають право забронювати будь-який тип житла; всі мандрівники повинні будуть знаходитися на карантині протягом 14 днів. Компанія Sri Lanka Tourism наполягає на затвердженні мобільного застосування та страхового поліса для всіх, хто прибуває, оскільки в цьому випадку мандрівники не будуть додатковим фінансовим тягарем для системи охорони здоров'я.

Готелям, які беруть участь в пілотному проекті, було запропоновано впровадити Керівництво з охорони здоров'я і безпеки, випущене SLTDA і Міністерством охорони здоров'я, а також заздалегідь домовитися з лікарем про контроль за здоров'ям співробітників і гостей.

Представники галузі також заявили, що туристичні агенти будуть нести відповідальність за дотримання протоколів охорони здоров'я під час транспортування, процесу ізоляції й проведення обов'язкового тесту ПЛР Міністерством охорони здоров'я.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Єгипет відновив туризм і починає видачу віз.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини