У авіакатастрофі постраждав радник міністра оборони Індії: що відомо

В Індії розбився вертоліт, яким летів радник міністра оборони

У середу, 8 грудня, в південному штаті Таміл Наду в Індії сталася авіакатастрофа. Відомо, що розбився гелікоптер. На борту перебував очільник оборони Індії генерал Біпін Рават та його дружина Мадхуліка Рават, підполковник та інші військові. Всього постраждало вісім осіб. Про це повідомляє Al Jazeera and news agencies.

Вертоліт Мі-17В5 перевозив 14 осіб. Авіакатастрофа трапилася поблизу Кунура. Після падіння уламки вертольота загорілися. Місцеві жителі намагалися загасити вогонь.

Однак поки що немає офіційного підтвердження смерті генерала в аварії. У прес-службі повітряних сил Індії інформацію про те, чи постраждав Рават в результаті аварії ще не підтвердили.

До лікарні в районі Веллінгтона госпіталізовано трьох людей з серйозними травмами. В поліції говорять про щонайменше трьох загиблих, серед яких начебто дружина Равата. Інших потерпілих шукають в зоні аварії. На місці задіяні оперативні служби.

До Веллінгтона прибуде міністр оборони Союзу Раджнатх Сінгх. Поки що поліція збирає докази, пізніше буде розпочато розслідування для встановлення причин аварії.

Також відомо, що вертоліт Мі-17В5 вилетів з бази військово-повітряних сил та направлявся до коледжу армійських служб оборони, коли сталася авіакатастрофа.

Рават належить до найвищих посадових осіб індійської армії й є радником міністерства оборони. Генерала призначили на ц посаду в 2020 році. Раніше він перебував на посаді головнокомандувача.

Як повідомляв портал "Коментарі", індійські фармацевти виготовлятимуть новий препарат від мутованого коронавірусу.